2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ

4 Haziranda yapılacak olan LGS 2023 Merkezi Sınava İlişkin Soru Ve Cevaplar

Başvuru Ve Uygulama Kılavuzu için TIKLAYINIZ !

Sıkça Sorulan Sorular için TIKLAYINIZ !

ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZESİ

5 Mart Pazar günü Bozüyük Cumhuriyet Meydanında saat 09.00 itibariyle veli ve öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilebilir.

Amaç:

Kendinizi adeta Çanakkale Savaşı'nda cephedeymiş gibi hissetmenizi, o ruhu yakalayabilmenizi, o günlere bir nebze olsun tanıklık etmenizi sağlamak amacıyla birebir canlandırılmaya çalışılmış olan bu proje, çeşitli unsurlar düşünülerek tasarlanmıştır. Bünyesinde savaş dönemine ait çeşitli materyallerin, videoların ve savaş objelerinin sergilendiği bu tır; dış ses, ambiyans ve tasarımıyla ebediyen yaşayacak Çanakkale ruhunun, Türkiye'nin dört bir yanına taşınmasını sağlamayı amaçlamaktadır.

27.02.2023 Tarihinden İtibaren Geçerli Olan Ders Programları

27.02.2023 tarihli sınıf ders programları için TIKLAYINIZ.

27.02.2023 tarihli öğretmen ders programları için  TIKLAYINIZ.

06.02.2023 Tarihinden İtibaren Geçerli Olan Ders Programları

06.02.2023 tarihli sınıf ders programları için TIKLAYINIZ.

06.02.2023 tarihli öğretmen ders programları için  TIKLAYINIZ.

1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV TAKVİMİ

Kas

Okulumuzda 17 Şubat 2023 tarihinde Miraç Kandili'nde yapılacak olan 40 Hadis Yarışmasının başvuruları başladı. Başvuru yapan öğrencilerimize ezberleyecekleri 40 Hadis-i Şerif'in yer aldığı küçük kitapçıklar verilecek ve öğrencilerimiz verilen bu kitapçıklardaki  40 Hadis-i ezberleyerek yarışmaya hazırlanacaktır. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilerimize de sürpriz hediyeler verilecektir. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için okulumuz Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizden bilgi alabilirsiniz.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ