T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

ŞEHİT ÜNAL DEMİR'İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu olarak, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi anmak ve onların değerli ailelerine minnetlerimizi sunmak amacıyla bu sene de kahraman şehidimiz Ünal Demir'in kıymetli ailesiyle bir araya geldik.

Yapılan ziyarette, Şehit Ünal Demir’in ailesi ile samimi sohbetler edildi, dualar okundu ve şehidimizin aziz hatırası saygıyla yâd edildi. Öğrencilerimiz, şehitlik makamının önemini ve vatan savunmasının kutsallığını bir kez daha idrak etme fırsatı buldu.

Şehidimizin ailesi, yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, evlatlarının aziz hatırasının bu tür ziyaretlerle yaşatılmasından onur duyduklarını ifade etti.

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu olarak, her yıl gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle şehitlerimizin unutulmadığını ve unutturulmayacağını bir kez daha göstermiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Vatan uğruna şehit düşen Ünal Demir ve tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

12-10-202412-10-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.10.2024 - Güncelleme: 12.10.2024 13:51 - Görüntülenme: 12
  Beğen | 0  kişi beğendi