BİL-EN PROGRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZDA;

* Farklı yöntemlerin geliştirilmesi,

* Eksik konuların tespit edilmesi,

* Yanlış öğrenilen bilgilerin düzeltilmesi,

* Öğrencilerin bilgilerinin ve becerilerinin belirli aralıklarla ölçülmesi

AMACIYLA 6-7 VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DENEME SINAVI YAPILDI.

Şbt

BİL-EN Programı kapsamında; okulumuzda yürütülen "En Temiz Sınıf" ekinliği ikinci dönemde de düzenli olarak devam etmektedir.

Şbt

BİL-EN Programı kapsamında okulumuzda her gün 20 dk kitap okuma etkinliği ikinci dönemde de düzenli olarak devam etmektedir.

Şbt

BİL-EN Programı kapsamında okulumuza davet edilen öğretmen yazar Sayın Habip TUYLİ öğrencilerimizle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.  Söyleşi sonunda öğrencilerimizin kitapla ilgili sorularını cevaplayan yazarımız ardından öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Bu güzel söyleşi için değerli yazarımız Sayın Habip TUYLİ'ye ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

BİL-EN kapsamında okulumuzda "SÜT KARDEŞLER" isimli tiyatro gösterisi yapıldı.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda, Yüce Yaratıcının bizler için bir uyarıcı, müjdeleyici, şefaatçi ve kurtarıcı olarak gönderdiği son rahmet elçisi, Rabb`imizin biricik habibi ve kainatın efendisi Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)’in İsra ve Miraç yolculuğunun sene-i devriyesi vesilesiyle Miraç Kandili Programı düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilçe vaizi Sayın İsmail ÖZKAN tarafından öğrencilerimize günün anlam ve önemi ile ilgili bilgiler verildi. Sinevizyon gösterisi, şiir dinletisi ve ilahi dinletisi ile devam eden program, başta 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerde hayatını kaybetmiş olan kardeşlerimiz olmak üzere yapılan dualarla sona erdi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda 5 Şubat 2024 tarihinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı II.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaydeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla okulumuzda 6 Şubat 2024 tarihinde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Asrın felaketinin yıl dönümünde, tüm deprem şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ock

BİL-EN kapsamında okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik kurumumuz tarafından memnuniyet anketi yapıldı. Yapılan anketin sonuçları incelenerek gerekli değerlendirmeler yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemi 19 Ocak 2024 tarihinde sona erdi. Öğrencilerimiz bir dönem boyunca göstermiş oldukları gayretin karşılığını karneleriyle aldı.

Okulumuz 5,6,7 ve 8. Sınıflarda dereceye giren öğrenciler yapılan karne töreninde okul müdürlüğümüz tarafından ödüllendirildi.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

2023 - 2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini sağlamak amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz Dönem Sonu Faaliyetleri...

Ock

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Aralık ve Ocak aylarında okulumuzda yapmış olduğumuz çalışmalar.

Ock

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) kapsamında 10-11-12 Ocak tarihlerinde okulumuzda düzenlemiş olduğumuz kermeste toplam 51.363 TL toplanmıştır. Filistin yararına düzenlenen bu kermesteki gelirin tamamı Filistin'e ulaştırılmak üzere AFAD hesabına yatırılmıştır.  Desteklerinden dolayı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) kapsamında öğrencilerimiz Bozüyük Yeşilkent Kumralabdal Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan arkadaşlarını ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kur'an Kursu öğreticisi Rukiye Hanım ve İlçe Müftüsü Muammer ÖLMEZ tarafından öğretmen ve öğrencilerimize kursun bölümleri gezdirildi ve ikramlarda bulunuldu. Ardından Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer ÖLMEZ tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Bizleri en güzel şekilde ağırladıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

BİL-EN kapsamında; 8. Sınıf öğrencilerimize meslek bölümlerini tanıtmak amacıyla okulumuzda düzenlemiş olduğumuz meslek tanıtım günlerinde bu haftaki konuklarımız olan Polis Memuru Tayfun UYANIK, Osman ŞAHİN ve Demet  AKBULUT polislik mesleği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.